Antoon Gouw

Over

Antoon Gouw is een gepassioneerd hovenier. Ondanks zijn leeftijd heeft hij al een flink aantal mooie projecten op zijn naam staan, zowel in dienstverband als in zijn jonge carrière als zelfstandig ondernemer.

In 2008 werd de opleiding tot Vakbekwaam Hovenier afgerond. Wat volgde was een aantal dienstverbanden bij verschillende gerenommeerde hoveniersbedrijven. In 2012 heeft Antoon de stap gemaakt naar wat hij al die tijd al wilde: op zelfstandige basis aan de slag als hovenier. “Als zelfstandig hovenier sta ik dicht bij de klant en ben zo direct betrokken bij de realisering van zijn of haar wensen.” Het biedt hem de mogelijkheid om extra aandacht te schenken aan kwaliteit, orginaliteit en verschillende details die een tuin bijzonder maken.

Hoewel altijd op de hoogte, denkt Antoon liever in mogelijkheden dan in trends: “Een tuin is geen showroom. In plaats van deze te vullen met de laatste trends, maak ik een tuin die aansluit bij de wensen van de klant.” Het bezit van een tuin is tenslotte een prachtige gelegenheid om een unieke buitenruimte te creëren die aansluit bij het huis. Een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en de kinderen zorgeloos kunnen spelen. Zijn ervaring is dat de meeste mensen daarom gaan voor iets degelijks, iets waar je jaren mee vooruit kunt.

Last but not least: Antoon Gouw is een joviale kerel die u graag helpt bij het realiseren van uw droomtuin. U kunt hem altijd bellen voor een vrijblijvend gesprek. Liever mailen? Bereik Antoon via het contactformulier.