Antoon Gouw

Antoon Gouw is een professionele en creatieve hovenier die staat voor unieke tuinontwerpen en vakkundig onderhoud van uw tuin in en rondom Zuid Holland.

 

Antoon Gouw

In 2008 werd de opleiding tot Vakbekwaam Hovenier afgerond. Daarop volgde een aantal dienstverbanden bij verschillende gerenommeerde hoveniersbedrijven. In 2012 heeft Antoon Gouw de stap gemaakt naar wat hij al die tijd al wilde: op zelfstandige basis aan de slag als hovenier. “Als zelfstandig hovenier sta ik dicht bij de klant en ben zo direct betrokken bij de realisering van zijn of haar wensen.” Het biedt hem de mogelijkheid om extra aandacht te schenken aan kwaliteit, orginaliteit en verschillende details die een tuin bijzonder maken.

Mogelijkheden nieuwe tuin

Hoewel altijd op de hoogte, denkt Antoon liever in mogelijkheden dan in trends: “Een tuin is geen showroom. In plaats van deze te vullen met de laatste trends, maak ik een tuin die aansluit bij de wensen van de klant.” Het bezit van een tuin is tenslotte een prachtige gelegenheid om een unieke buitenruimte te creëren die aansluit bij het huis. Een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en de kinderen zorgeloos kunnen spelen. Hiervoor verzorgt Antoon Gouw Tuinen ook maatwerk.

Antoon Gouw helpt u graag bij het realiseren van uw droomtuin. Daarbij is het belangrijk uw wens in kaart te brengen. Open communicatie eninzicht in het proces zijn kernwaarden, zo weet u altijd waar u aan toe bent.

U kunt altijd bellen voor een vrijblijvend gesprek. Liever mailen? Dat is ook geen probleem.

Samenwerking met Geerlings Tuinen

Vanaf 1 januari 2021 is Antoon Gouw Tuinen een samenwerking aangegaan met Geerlings Tuinen. Mag ik u samen met het team van Geerlings Tuinen helpen om uw wensen te realiseren? Neem dan contact met mij op door rechtstreeks te mailen via antoon@geerlings-tuinen.nl.

Met vriendelijke groeten,

Antoon Gouw